top of page

Hur jag kan hjälpa dig

Om du vill förbättra dina fysiska förutsättningar och göra det möjligt att spela din bästa golf, då är golfspecifik och individanpassad fysisk träning något för dig.

Nedan kan du läser mer om vilka tjänster som jag kan hjälpa dig med.

IMG_7078_edited.jpg

Digitala tjänster

Min träningsapp Play Injury Free är ett verktyg som jag använder mig av för coacha spelare digitlat, via den kan jag på ett smidigt och effektivt sätt förmedla övningar, program och träningsupplägg. 

Golfspecifikt, flexiblet och kostnadseffektivt. 

Skärmavbild 2023-06-15 kl. 12.18.45.png

Tester och analyser

Dina fysiska förutsättningar påverkan din förmåga att kunna svinga en golfklubba. Ta reda på vad just du behöver träna lite extra på inom områden som rörlighet, kroppskontroll, hållning och styrka.

 

Vi gör en nulägesanalys av dina fysiska egenskaper och identifierar vad du behöver utveckla för att bli en ännu bättre golfspelare.

Skärmavbild 2023-06-15 kl. 12.09.09.png

Personlig träning

Coachad träning där du får vägledning och hjälp med att komma igång med din träning, öka din motivation, nå dina mål och optimera din prestation i gymmet. Träningsformen anpassas efter dig och dina önskemål.

 

Jag hjälper dig att träna effektivt och säkert.

bullet Journal

Träningsplanering

Få hjälp med att planera och schemalägga din träning. Vi skapar en plan för vad, hur och när du ska träna för att optimera utveckling och återhämtning.

 

Toppa formen till en specifik tävling, bibehåll din prestationsförmåga under säsongen eller optimera din försäsongsträning.

bottom of page